Achiziții

Susținem o piață agricolă echitabilă, în care fiecare fermier își valorifică roadele muncii sale la un preț corect.
Semtop Group a construit o rețea de business integrată, care beneficiază de relații de lungă durată atât cu producători, cât și cu cumpărători interni și externi, cărora le garantează standarde înalte de calitate a produselor.

Construind punți între cerere și ofertă prin resursele pe care le deținem este totodată și o oportunitate de creștere durabilă pentru compania noastră.

Achiziționăm cereale și semințe oleaginoase la prețuri competitive, pe toată durata anului, cu preluare promptă, indici de calitate transparenți și plata rapidă. Ne ocupăm de întreg lanțul de achiziții: de la colectarea, manipularea și procesarea eficientă a produselor și până la stocarea lor în siguranță.

Spațiul de depozitare pe care îl deținem are o capacitate de 30.000 de tone – un siloz alcătuit din zece celule metalice și două magazii cu sisteme de ventilație și benzi transportatoare. Fiecare celulă este dotată cu sistem de monitorizare a temperaturii produselor, ventilație mecanică și control, pentru ca produsele să-și păstreze integritatea și proprietățile nutritive. Calitatea produselor este în plus monitorizată de laboratorul propriu de control al calității, care funcționează după toate normele din domeniu.

Acoperim procesul de distribuție al produselor pe care le achiziționăm printr-o rețea de transport internă. În acest fel avem certitudinea că, de la preluare și până la vânzare, produsele își păstrează atributele intacte și respectă așteptările partenerilor noștri.