Servicii

Pe lângă activitatea de producție seminceră, legumicolă, pomicolă și zootehnică, Semtop Group se implică activ în progresul agriculturii locale.
Credem că putem accelera schimbarea atunci când împărtășim cu deschidere experiența dobândită și resursele tehnice.
Împreună vom găsi mereu soluții mai bune.

Lucrări agricole

Am investit constant în mecanizare și personal, de aceea, prin dimensiunea flotei de utilaje agricole și echipa extinsă, avem capacitatea de a realiza prestări de servicii agricole (pregătirea terenului, tratamente fitosanitare, recoltare, transport) la fermele din zonă.
Serviciile sunt furnizate pe bază de programare, iar tarifele sunt stabilite pentru fiecare solicitare în parte.

Consultanță

Am muncit, am învățat și acum vrem să transmitem mai departe cunoștințele noastre.
Specialiștii Semtop Group oferă fermierilor locali consultanță de specialitate în luarea deciziilor potrivite când vine vorba de lucrările agricole: de la pregătirea terenului și aplicarea fertilizanților, până la realizarea tratamentelor fitosanitare.
În completare, cei care accesează serviciul de consultanță pot achiziționa de la noi și produsele necesare pentru fiecare operațiune.

Finanțare

Vrem să vedem prosperând și alți fermieri ambițioși.
Agricultura este un sector de activitate cu cicluri lungi de producție și implicit, de încasare a banilor, iar în tot acest proces, finanțarea este esențială.
În viața oricărui business agricol pot apărea momente critice, în care lipsa banilor poate ruina munca unui an întreg și genera un impas în relația cu partenerii de afaceri.

Ca răspuns, am înființat un departament dedicat care acordă fermierilor finanțările necesare pentru desfășurarea calendarului de activități agricole.
Semtop IFN oferă finanțare pliată pe specificul domeniului:
- credite acordate rapid, cu un efort minim de pregătire a dosarelor de credit;
- garanții flexibile;
- soluții particularizate;
- scadențe corelate cu veniturile obținute din vânzarea producției;
- compensare de produse.

Stocare

Știm cât este de important ca după recoltare, produsele cerealiere și oleaginoase să fie depozitate corect, pentru a-și păstra o perioadă îndelungată proprietățile nutritive și a putea fi valorificate la potențialul real.

Dispunem de un spațiu de stocare ventilat, cu o capacitate de 30.000 tone, dotat cu sisteme de control al temperaturii capabile să asigure calitatea produselor.
Ne ocupăm de colectarea, stocarea și manipularea produselor printr-un proces de recepție rapid și asigurăm inclusiv procesarea, curățarea și uscarea cerealelor.
Indicii de calitate sunt stabiliți transparent și corect, în acord cu standardele în vigoare.

Distribuție

Știm cât este de important să avem acces la toate produsele necesare unui întreg ciclu de producție în timp util și la un preț corect.
În cei peste 30 de ani de activitate am construit și consolidat colaborări excelente cu toți marii producători de input-uri pentru agricultură care activează în piața din Romania și nu numai.
Datorită acestor bune colaborări, prin depozitul nostru de la Cârniceni, punem la dispoziția fermierilor din zona Moldovei întreaga gamă de produse necesare în procesul de producție:
- îngrășăminte chimice (granulate, microgranulate și foliare);
- semințe;
- produse pentru protecția plantelor.