Compania

Istoria noastră începe în 2012, când după mai bine de 20 de ani de experiență în domeniu, am amenajat ferma de la Tabăra, comuna Bivolari, județul Iași. Am început cu 600 de hectare, iar prin parteneriate solide și investiții constante, ne-am mărit suprafața agricolă de la an la an și ne-am diversificat activitatea.

Activitatea noastră principală este reprezentată de cultura plantelor specializată pe producția de material semincer pentru partenerii noștri.

Realizăm aproape toate tipurile de culturi de câmp: grâu, porumb, floarea soarelui, rapiță, muștar, sfeclă, orz, cartofi și soia.

Totodată, suntem implicați și în sectorul zootehnic – operăm o fermă de ovine și bovine, legumicol – cultivăm roșii în sere hidroponice și pomicol.

Operațiunile Semtop Group se desfășoară în patru puncte de lucru principale – fermele de la Tabăra, Țigănași, Cărniceni și Pruteț, prin munca a peste 400 de angajați permanenți și ajutorul a peste 300 de zilieri în timpul sezonului de vârf.

Colaborăm cu majoritatea producătorilor și furnizorilor de inputuri agricole din țară, activând simultan și ca distribuitori ai produselor lor în județele din regiune. 

Printre colaboratorii noștri stabili se numără repere din domeniu, precum Adama, BASF, Bayer, Corteva,  FMC, KWS, Lidea, Limagrain, Nufarm, RAGT sau Syngenta.

Un parteneriat de referință pentru Semtop Group este cel cu Remington Seeds, a căror investiție de peste 300 de milioande de dolari în fabrica de prelucrare a semințelor de la Bivolari este una dintre cele mai importante realizate în ultimii zece ani în regiunea Moldovei.